Nyheder

Nytårstaffel med Divisionen

 

 

 

 

En herlig tradition er Antvorskov Divisions årlige nytårstaffel og i år er ingen undtagelse. En af traditionerne er at taflet har et tema, hvor borddækning og udklædning indgår. Bedste gruppes borddækning og udklædning belønnes med en kurv med indhold der svarer til temaet.

Sidste år hvor temaet var Matador vandt vi og vi havde derfor teten med at kreere en kurv til dette års nytårstaffel med temaet Danmark.

Nu var det jo let at hoppe i fælden og vælge at udklæde os i Matador fittet med tilsvarende borddækning fra sidste år, men sådan skulle det heller ikke være. Mange temaer var oppe at vende, men med de remedier vi har på lager fra rollespil var det helt oplagt at vikinge-temaet skulle pudses af.

Der bliver gået til i grupperne med borddækning og udklædning og intet overlades til tilfældigheder. Konkurrencen var stor og jeg må sige at Korsør Søspejderne som vi delte bord med havde gjort vildt meget ud af det med landkort og tema-figurer fra de forskellige egne som f.eks. Den tilsandede kirke i Skagen, Storebæltsbroen og Svend Wiig Hansen skulpturerne Mennesket ved Havet..

Da resultatet blev offentliggjort stod to grupper med en delt første plads. Sammen med Korsør Søspejderne vandt vi igen første pladsen. Det var ikke svært for at sende kurven til Korsør Søspejderne - de fortjente den helt klart. Tak for kampen.

Tak for et fantastisk nytårtaffel til Antvorskov Division og Godt Nytår.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilmeldinger

Titel Tilmeldingsfrist

Juleafslutning i spejderhytten tirs. 4. december 2018

27.11.2018 20:00