Klan Klask

Om afdelingen

Mødedag/tid: 
Første lørdag i måneden kl. 10 - 16
Ledere: 
André Eickmayer Hansen

KLAN (16-24 ÅR)

KlanenKlanen

Klan Klask er en klan for spejdere i alderen 17-24 år.

Klanen blev oprettet efter sommerferien 2012.

Hos Klan Klask arbejder vi med projekter af større og mindre omfang. Vi bruger i praksis de spejderfærdigheder vi har tilegnet os i løbet af årene, og forsøger samtidig at tilegne os nye, gennem vores videre udvikling som spejdere – og mennesker. Gennem arbejdet med de forskellige projekter, store som små, forsøger vi til stadighed at udvikle vores spejderfærdigheder og give os selv muligheden for en unik, underholdende og uundværlig fritidsaktivitet.

Vi har i Klan Klask et fantastisk sammenhold, bygget på mange års kammeratskab og uforglemmelige oplevelser. Dette betyder ikke at du som ny senior i gruppen bliver holdt udenfor, eller ikke skal føle dig velkommen- tværtimod! Kommer du til os, som ny senior, vil du blive mødt af åbenhed, og få muligheden for at blive del af vores sammenhold. Du vil blive en del af en klan, hvor vi holder sammen, og forstår at samarbejde og værdsætte hinanden som vi er, både med styrker og svagheder.

Vi mødes som udgangspunkt den første lørdag i måneden, i tidsrummet omkring 10-16. Det sker dog også at vi tager på weekendture, eller spontant mødes til lidt klanarbejde.

Nuværende projekt(er):

Vi er i foråret 2018 ved at istandsætte og indrette vores nye klanrum!

Nyheder

Det sker

Tilmeldinger

Titel Tilmeldingsfrist

Juleafslutning i spejderhytten tirs. 4. december 2018

27.11.2018 20:00