Forældre

IMG 6825

Forældre

Hos Stenlillespejderne Laurentius har vi 5 grene: mikroer, minier, juniorer, troppen og seniorer (klanen).

Alle gruppens aktiviteter holdes så vidt som muligt ude i naturen på Spejderengen, hvor vi holder til.

Når vi ikke er på Spejderengen er vi ofte på ture. Når vi er på ture har vi brug for at medbringe de rigtige ting. Kig derfor på pakkelisten for at få det rigtige med.

Er du ny spejder og i tvivl om, hvor på uniformen de forskellige mærker skal syes på? Du kan finde vejledningen i "HENT" her ved siden af.

En spejder må bære dolk offentligt, derfor har Det Danske Spejderkorps udarbejdet en vejledning om brug af spejderdolke og våbenloven.

Det sker

 • Fre, 31.08.2018 19:00 - Søn, 02.09.2018 12:00

  Tag med Stenlillespejderne Laurentius til Munke Bjergby og oplev dengang dine bedsteforældre var spejder. Find dine shorts og laaange sokker frem, vær med til traditionelle spejderdiscipliner, samarbejde, patruljeliv og lejrbål.

  Alle spejdere (ikke mikro) mødes fredag kl. 19 på Veddevej 7 i MunkeBjergby.

  Mikro mødes lørdag 1/9 kl. 9.00.

   

 • Tir, 23.04.2019 18:30 - 20:00

  Historien om Sankt Georg begynder for mange hundrede år siden. Georg var søn af en officer i den romerske hær, og som sin far blev også Georg soldat, så snart han var gammel nok. Han var en dygtig kriger og blev hurtigt forfremmet.

  En dag på vej hjem kom han til den lille by Silene. I Silene havde der længe boet en drage i en sø uden for byen. Dragen var en plage for indbyggerne og for at holde sig gode venner med den, gav de den hver dag et får at spise. Da der ikke var flere får, måtte indbyggerne begynde at ofre deres egne børn – efter lodtrækning.

Tilmeldinger

Titel Tilmeldingsfrist

Tag med Baden Powell på Gruppeweekend

28.08.2018 21:01